snow

Fredag hela veckan!

Hejsan!

Jag sitter här med mitt Thomas Sabo smycke dinglandes runt handleden, ett mint tuggummi i munnen och bara njuter av att jag har en händelserik helg framför mig. Det var ett ganska långt tag sedan som jag hade det! Även om det är skönt att "bara va" så gillar jag när det händer grejer. Skolan har varit bra idag. Inte så mycket ovanligt som hänt. Tyska, prat och matte. Vi fick fylla i en blankett som hur vi trivs på skolan. Sånt tycker jag är bra. Så att lärarna får veta sanningen :-) Det är riktigt härligt väder idag också. Tyvärr så är det rätt kallt fortfarande men det kommer :-)

Jag sitter här på mitt rum, med broderns dator framför mig, Lina och jag smsar och fixar med ikväll. Hur vi ska ta oss till Maja. Vi har bestämt oss för att köra moppe. Jag gjorde det för ett par veckor sen. Men eftersom det har varit så kallt så har det inte blivit så mycket moppekörande. Det kommer det definitivt bli i sommar. Förra sommarn kände jag mig rätt fängslad. Om jag skulle göra något så fick jag planera in det så att någon kunde köra mig eller med busstider. Nu är det bara till att vrida runt nycklen och se till att ha besin i tanken :-) Sen är det bara till att tuta och köra.

Det är tur att jag har gratis sms. Eller gratis är det ju inte. Man betalar ju 99 kr innan det blir "gratis". Fria sms är mer rätt att säga :-) om man ska vara petig! Jag köpte min mobil förra torsdagen och sedan dess har jag skickat 672 sms.
Tänk, förra torsdagen snöade det (på tal om förra torsdagen). När jag skulle köpa mobilen så cyklade jag dit i snöstorm.. Bara en vecka senare så har våren verkligen börjat visa vad den går för ;-).

Jag missar Let's dance ikväll. Det programmet som jag lever för! .. Hahaha. Nej, det är ingen fara. Jag träffar hellre mina kompisar :-) Jag hoppas att hmm.. vem ska åka ut ikväll? Det blir svårt. Men jag hoppas att Laila åker ut ikväll. Chockar mig själv att skirva det. Jag vill ju att hon ska vinna. MEN fatta ballt om "Världens starkaste" man vinner! Det hade varit riktigt coolt. Kolla in hans muskler, stora och så vitt som jag vet så är det tvättäkta :-) Tina vann ju förra året så jag tycker det är en killes tur i år. Morgan är också duktig. En riktigt sprallegubbe! Jo, två killar ska få möta varandra i finalen. Eller nej, Laila är ju bara bäst. Men nej, två killar, Magnus och Morgan ;-)

Ha en trevlig kväll! Vi hörs imorgon eftermiddag eller lite senare idag ;-)

Kommentarer
Postat av: Eva/ Nina/vad hon nu heters ägare

Oj, dina inlägg börjar bli ganska långa nu!! ^^

2009-03-20 @ 16:15:21
URL: http://wwwmalinmansson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0