snow

Lockelse-klockelse

Hej! Nu sitter jag här igen. Solen lyser in genom fönstret och träffar min vänsta halva. Jag har precis duschat, hade idrott som sista lektion idag. Vi spelade Volleyboll, roligt :-)

På vägen hem pratar jag och Lina lite om H&M. Sen när jag kom hem så för ovanlighetens skulle kollade jag om vi hade fått någon post. Vad tror du inte då ligger i brevlådan? Självklart, en ny H&M-katalog! Vill inte bli mer lockad av alla dessa kläder.. Och tror du att jag kan motså att kolla i den? Hahha, nej då. Det första jag gör när jag kommer in är att fixa lite mat och kolla i den. Men så är det en sak som slår mig, (var egentligen detta jag skulle komma fram till från början) att det finns några sidor där det står "my favorites". Också någon text om att dessa utvalda plagg gillar vår kunder lite extra. Men då kom jag på det fiffiga! Att de skriver kanske så bara för att just dessa kläder får de inte sålt. Och det ligger mängder med av dessa i lager som de bara måste sälja..! Därför lockar de med att säga att andra gillar plaggen..!

Inte vet jag och jag ser inte detta som något allvarlig problem. Men tanken slog mig och blev nerskriven här :-)

Nu måste jag plugga engelska tyvärr. Jag ska också kolla på Mamma Mia utan text. För att träna inför det nationella provet som är på fredag. Fast det vill jag helst inte tänka på nu!

Vi hörs du :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0