snow

Måndag!

Hejsan!

Jag kunde inte somna igår. Kändes verkligen som att jag var full med energi! Idag har jag inte går ett piss i skolan. Jo, jag har fått prata av mig rejält och jag började med ett no-arbete. Men inte mycket mer än så :-) Jag får väl ta igen det någon annan dag!

Annars då? Jo, jag har varit på stan på lunchen. Och varför ska man alltid bli så lockad till alla söta plagg. Ganska irriterande. Nu när jag skrev detta så påminde jag mig själv att jag ska ringa till min lilla farmor. Alltid när det är julklappar eller födelsedagspresenter på gång så går vi på stan och fyndar :-) och snart är det dax ett 16 års firande!

Jag såg på tv häromdagen om ett barnhem i Uganda. Där man kunde jobba som volentär. Det lockar mig. Tänk att få hjälpa och ta hand om små barn. Vilken viktig tjänst man hade gjort! Jag tror att det hade varit riktigt jobbigt mentalt att se hur fattigt andra människor lever men vad mycket erfarenhet man hade gått där ifrån med. Efter det hade man säkert uppskattat det man har på ett helt annat sätt och även sett världen med andra ögon. Det hade varit en nyttig resa som jag tror att både jag och andra hade mått bra av!

Riktigt sådana resor har jag inte på gång..!  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0