snow

Min hederliga mobil

Hej!

Efter stan har jag mått sådär. Jag har haft ont i huvudet och mått illa. Kan beror på att jag åt rätt mycket nötter när jag kom hem, illamåendet tänkte jag på. Huvudevärken är väl bara ett bevis på att jag dricker för dåligt!

Jag saknar min gamla mobil. När jag hade den så tyckte jag att den bara var helt ok. Jag funderade på att byta snart och skaffa mig en lite modernare. Men fy vad jag vill ha tillbaka den. Den här Sony Ericsson mobilen är jättebra, bra med walkman men jag vill ändå ha min gamla tillbaks. Det är lite jobbigt att ha en ny. Man känner sig så rädd om den och vill inte att där ska bli en repa. Men men. Jag vet inte om jag skulle vilja hitta min gamla. Då känns det så onödigt att ha köpt en ny..! Jag ska bli bättre att uppskatta saker som jag har. För man märker inte att man saknar dem förens de är borta... Jag tänker även på männsikor när jag säger saker!

Nu ska vi äta, grillat idag :-) gott!

KRAM

Kommentarer
Postat av: Lina

jasså, vem syftar du på då?

2009-03-21 @ 23:06:44
Postat av: malin

VÅ ÅT OCKSÅ GRILLAT!!! DET VAR JÄTTE GOTT!!! OCH OM DU UNDRAR SÅ HAR JAG INTE RÅKAT TRYCKAPÅ CAPS JAG VILLE ATT DET SKULLE VARA SÅHÄR :D

2009-03-22 @ 17:33:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0