snow

Onsdag (fast det känns som torsdag)

Hej!

Vilken lättnad! Det nationella provet är över och det känns som att bubblan är sprucken! Jag lever, kära du, jag lever! Det var inte alls lika svårt som Läs-och-hörförståelse. Detta kunde man göra i sin egna takt och man kände att man hade gott om tid :-). Jag skrev om mitt "dröm" liv som vuxen.

Efter provet var alla så glada. Det var en sån härlig stäming! Jag gillar verkligen den! Så på ett sätt så gillar jag när det är prov :-). På rasten så var jag, Malin, Lina och Maja ute och tog kort. Malin tyckte att vi skulle posa vid en staty som står på vår skolan..!

- Ska vi posa med tanten?

Men just när hon sa det så gick en liten tant förbi. Jag fattade ju inte att hon menade statyn så jag tyckte det var lite knäppt att tilltala henne för 'tant'...! Tur att den lilla gumman inte hörde vad Malin sa :-) och jag hoppas också att det var ok för dig Malin att jag skrev detta här:-)

Sen på eftermiddagen så satt jag och pluggade matte. Jag har inte varit så seriös på hela dagen eftersom lättnaden efter provet har gjort mig flammsig. Så när jag satt där och var mitt uppe i allt flamms så kom en liten sexa in i rummet. Jag frågade väldigt allvarligt om han kunde hjälpa mig med matten. Han kollade lite fundersamt ner i matteboken och svarade: jo, men det blir 12 eftersom blabla bla (han förklarade men jag minns inte, eftersom jag var ganska paff för att han hade tagit min fråga på allvar). Ja, tack svarade jag. Sen i facit så står det 12! Ojojoj, imponerad ;-). En sexa kan nians matte!

Efter skolan gick jag, Malin och Lina och käkade pommes. Fy vad gott det är :-) sen skulle vi hem till mig men jag och Malin ville se Linas nya kläder så vi tvingade henne att prova allt :-). Superroligt (undra om Lina kände likadant?)

Snart ska jag på dans! Först ska jag äta..har inte druckit så bra idag heller. Om du ville veta det. Ett glas jucie imorse, drygt ett glas vatten.. och ja.. det var allt!

Vi hörs <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0