snow

Torsdag

Hej!

Jag har redan sagt för ett tag sedan att jag gillar torsdags eftermiddagarna. Jag måste bara säga att jag gillar verkligen dessa stunder. Jag kände det efter lunch i skolan! Himla härlig känsla! Tummen upp för torsdags eftermiddagarna!

Idag har det verkligen känts som att våren är på väg! Åå, det gör mig så himla glad :-)
Just nu är jag ensam hemma. Jag hör Cindys svans slå mot golvet i takt lite då och då. Jag har lite ont i huvdet nu också, tror det beror på att jag druckit för lite. Jag och Lina har varit ute på en joggingtur. Men det blåser ganska ordentligt annars hade det varit ganska skönt väder!

Jag hade velat lägga in fler bilder här. När jag läser andras bloggar så är det så roligt med bilder. Men min mobil är fortfarande spårlöst försvunnen..och kameran tar man ju inte med sig överallt. Jag vet inte hur jag ska göra med mobilen! Antigen ringer jag en spåkvinna som kan tala om för mig vad jag har lagt den. Ok, det kommer jag inte att göra men om jag ska vara ärlig så har jag faktiskt tänkt tanken. Eller så köper jag en ny men jag är lite orolig att jag kommer hitta den gamla igen.. Då kommer jag ångra mig att jag köpte en ny.. Eller så får jag bevisa att man kan leva ett liv utan en telefon!

Puss och kram <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0