snow

Dramatik mitt i allt...

Hej!

Nu är första genrepet avklarat. Det gick bra med danserna. Vi dansar till Windowslicker, tror den heter så, och Thriller med Michael Jackson. Det är lite jobbigt ibland med genrep. Det är segt när ledarna ska förklara hur vi ska göra inledningsdansen och finalen. Temat för showen är sagor. Vi ska vara Rapunsel och lik...!

Jag är ingen hejar på Disneyfilmer så jag kan ju passa på att säga att jag aldrig har sett Rapunsel. Vet inte ens om namnet stavas så men förhoppningsvis. Och är det en Disneyfilm? Vi ska ha långa, blonda, flätade peruker och en "prinsessklänning" i den första dansen. I den andra ska jag ha en grå jeansklänning, tights och svarta skor.

När vi hade gått igenom showen, gick alla till sina loger för att byta om. Jag såg inte det men Lina sa något till mig att hon slog sig i dörren och visade mig ett djupt sår i armvecket. Det började rinna massa blod ner från hennes arm och jag och en annan tjej hämtade vår dansledare som fick kolla på såret. Hon sa att det var bäst att åka in till sjukhuset och ringde Linas föräldrar som kom och hämtade Lina...

Jag vet inte riktigt vad som händer med mig när sånt här händer. Jag kunde knappt kolla på såret och jag vet inte om det var inbillning eller om jag kände mig lite yr och började gråta och hade mig. Det var ju inte jag som skulle vara ledsen...!

Hoppas det går bra för Dig Lina. Jag ringer dig sen men tror inte du har kommit hem än. Ååå, jag har en klump i magen. Det var ju inte så här allt skulle sluta!

Känns kramen och här är en puss på kinden till dig Sallad, Nyckelpiga, ***** och Lina som du egentligen heter :-)

Kommentarer
Postat av: Lina

hihi:) nu vet du ju i alla fall hur det gick :P

2009-05-02 @ 19:05:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0