snow

Ett roligt bus (tyckte jag ja...)

Hej igen! Det har inte hänt så mycket sen sist. Jag har bäddat sängen, busat med kusinen, duschat och smörjt in mig med brown without sun! Jag har ju pratat innan om Spotivy. Jag får aldrig någon invite och då kan jag inte bli medlem :-(... För en stund sedan ville jag lyssna på musik och när jag loggade in på Adams och sätter igång en låt så stoppas hans låt på den datorn han sitter vid. Så man kan vara inloggade på samma account men bara en kan lyssna på musik.

Så vi kom på den smarta idén att logga in på Oscars (kusinen) account så kan både Adam och jag kunde lyssna på musik samtidigt. Men efter en stund så stoppades min låt. Det måste betyda att någon mer är inne på Oscars... Jag smsade Ebba (Oscars syster) och frågade vem som satt vid datorn och det var såklart Oscar. Han tyckte jag var lite jobbigt...:-). Jag som tyckte detta var jätteroligt! Men jag får väl sluta upp med det. Så får han ha sin Spotivy för sig själv ;-). Jag ger inte upp mitt letande efter ett eget. Min dag kommer :-).

KRAM



Jag råkade ta i sönder mina solglasögon efter bara några dagar på Cypern. Smart att göra det när det är det är solsemester man är på. Men man ska inte förvänta sig så mycket av ett par för fem kronor.

Kommentarer
Postat av: Flun

DET, det ska jag köpa i stockholm! :D:D:D:D:D

2009-05-16 @ 13:59:02
URL: http://wwwmalinmansson.blogg.se/
Postat av: #4 såklart!

du liknar din mossa asmkt på denna bilden :o haha^^

2009-05-17 @ 17:48:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0