snow

Försommarkväll

Hej!

Har precis varit ute med Cindy i trädgården och kastat boll. Det är så himla kul, tycker Cindy. Jag kunde vara ute i mina sommarklänning med baraben utan att frysa, typ ;-). Klockan slog nyss åtta och "Talang" går ikväll på tv. Jag har inte sett många avsnitt av det programmet den här säsongen. Ett tror jag.



Cindy låg lite sött igår. Tur att kameran var i räckhåll. Det är i sådan här studer som man ska ha kameran till hands. De där små ögonblicket. Sen la hon ju sig annorlunda och blev så där ful igen ;-). Nej, jag skoja bara. Putten då :-). Jag får alltid så dåligt samvete när jag skriver något sånt. Även om det bara var på skoj. Men jag är rädd att någon ska misstolka det och inte fatta att det var ett skämt. Men jag släpper det för jag vet att Du är förståndig :-).





Det bästa med att handla på Kicks är att man nästan alltid får något roligt prov. Igår fick jag Jennifer Lopez nya parfym. Fast de tjänar på att ge mig sådant. Eftersom den foundation som jag fick testa förra gången köpte jag igår. Så de gör precis det de vill göra. Att locka kunderna att köpa testerna :-).

Nu ska jag kolla på tv med Mamma. Pappa och Adam är på fotboll. Sen ska jag skriva en lista vad jag ska titta på i Stockholm. I klädväg då :-). Hoppas Du får en fin kväll. Kramar Dig!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0