snow

Fredag och shoppings planer

Hej!

Idag är det fredag. Mm, min favorit dag. Det känns som att alla andra gillar lördagen bäst. Men inte jag. Fredag känns så lagom. Det är inte jobbigt att gå i skolan på fredagar. Man vet att det snart är helg. Sen på fredagskvällen vet man att hela helgen är framför en. Också tänker man tillbaka på dagen och tänker "var det verkligen idag jag gick i skolan? Det kändes så länge sedan". Ja, jag vet inte om du kan känna igen dig. Men så är det i alla fall för mig.

Idag ska jag måla. Tror jag. Om Mamma och Pappa vågar ge en pensel till mig :-). Hehe. Det ska nog inte vara något problem. Sen hopppas jag att Mamma tycker att jag har varit duktig och vill åka och shoppa med mig. Och jag vet att jag har sagt att jag inte ska shoppa något innan Stockholm. Men jag har fnula lite på det och kommit fram till följande ;-) :

* Om jag sparar alla mina pengar till Stockholm kommer jag har så höga krav på mig själv där uppe att jag måste hitta massor av nya kläder m.m bara för att jag har gått och hållt i mina pengar så länge.

Ja, det var vad som kom efter följande. Men jag ska ändå spara mycket pengar till dess :-). Det är roligt att gå och längta! Då uppskattar man det som man köpt mycket mer, tror jag!

Men på med snickarbyxorna nu och ut och måla är vad jag ska göra. (Fast jag har inga sådana byxor. Och nej: jag hade inte tänkt att köpa ett par heller). Hoppas Du får en fin dag. Vi hörs senare!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0