snow

Glad-dag!

Hej igen!

Hoppas du inte blir trött på mig. Eller om du blir då så tror jag inte du är osmart och går i och kikar här. Idag är jag på sånt humör som jag bara vill behålla för all framtid. Glad och sprallig och full med energi. Det känns lite sorgligt att jag börjar se ett slut på hela grundskoletiden. Men också otroligt skönt. Jag älskar verkligen mina vänner och trivs jättebra med dem men är så jäkla skoltrött nu att jag hade kunnat spy på allt som heter no, so, engelska och svenska!

Men, jag vet att när sommarlovet kommer så slipper jag allt skolarbete men vännerna har jag kvar och det känns otroligt skönt, att få slänga bort det tråkiga och ha den roliga kvar. Den här dagen har varit så där positiv. Jag vet inte om de som umgicks med mig idag känner detsamma. Men det känns som att alla har varit på bra humör och ingen har varitpå sånt depp-humör! Härligt :-) !

Oj, vad mycket klockan är. Åtta! Går det något bra på tven idag? Jag tror faktiskt inte det. Anna Skipper kom tillbaka med ditt "Du är vad du äter". Hehe. Kanske är det bara jag som gillar det programet i hela Sverige! Men men, smaken är som baken!

Vi hörs imorgon! Vad är det då? FREDAG och jag ska fira min födelsedag med mina vänner. Nu ska vi se när jag fyllde år. Nja, cirka två månader sen...upps!! :-)... men men. Bättre sent än aldrig heter det!



Jag vet inte riktigt vad jag gör på den här bilden men jag blir i alla fall glad av den :-) !!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0