snow

Godmorgon onsdag!

Godmorgon!

Jag sitter här på mitt rum klädd i idrottskläder. Det är molnigt ute. Malin och Maja ska hålla i passet idag. Jag känner för att träna. Sen måste jag jobba idag. Plugga ordentligt så att jag kan känna mig ledig när jag kommer hem. För så mycket tid till att plugga hemma har jag inte idag.

Förra året, precis som alla andra år går vår hemkunskapslärare runt och frågar alla åttor om de kan tänka sig att hjälpa till på niornas middag som alltid hålls i slutet på maj. Jag har hört talas om den här middagen sen jag gick i sexan. Men nu, nu är det min tur. Jag och alla andra 74 nior på min skola ska gå på middag ikväll :-).

Det är tisslat och tasslat om vad man ska ha på sig i några veckor nu, Igår fick jag höra att det var många som trodde att det skulle vara bordsplacering och därför hade de inte tänkt komma. Hörs så sjukt osocialt. Men många verkar ha svårt för det. Precis som när man ville sitta brevid mamma när man var liten. Nu är det istället att man vill sitta brevid sina kompisar, annars kommer man inte. Så, igår fick vi veta att det var fri bordsplacering och att vi inte behöver vara oroliga...

Fast i och för sig så brukar man para ihop de elever som inte känner varandra för att man ska lära känna varandra. Och det är ju inte så lönt nu, När man ändå slutar på skolan och skiljs från många om bara några veckor. Aj, det gjorde lite ont i magen att skriva det.

Men nu är det skola först som väntar med ett jobbigt idrottspass (hoppas jag)!


Här ska jag ha idrott idag. Tyvärr inte så fint väder som bilden bjuder på.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0