snow

Inget nästa prov

Ibland går luften bara ur mig. Men efter en stund är man ganska återhämtad. Idag hade vi nationella prov i fysik. Jag nämde det igår. Vi skulle undersöka vilken metall av järn, koppar och någon annan (som jag inte lagt på minnet) som leder värme bäst. Vi fick ta hjälp av ett värmeljus och ett tidtagarur. Lärarna har informerat oss att detta kommer betygsättas men får inte räknas in i våra betyg. Detta är ett test för lärarna för de ska se hur de rättar proven. Och sedan ska de visa skolverket proven och deras bedömingar också ska skolverket se hur lärarna rättar, typ.

I alla fall. Eftersom detta inte betygssätts så tog vi inte det på fullt allvar. Det var ju inte så att vi bara satt där och lät tiden rinna iväg. Men man skulle vara helt tyst och det var vi inte, verkligen inte. Den ena sa att den var hungrig, den andra sa hur tråkigt det var och den tredje ville gå hem. En lärare sa till oss att om vi fortsätter prata så kommer vi hamna i olika grupper nästa gång. Men Lina ifrågasatte nästa gång. Efter det blir ingen nästa gång. Detta var det sista provet i nian (kanske ett matteprov men inget annat). Så vi kunde prata på :-). Hehe, fast blev faktiskt tystare när hon hade sagt det. Men inte helt tysta.

Jag har besämt att inte sitta vid datorn hela kvällen. Så hejdå ;-). Imorgon har vi idrottsdag. Vi ska ha friidrott hela dagen och sen är jag ledig i fyra dagar. Lååångledigt alltså. Underbart!


Väldigt fin låt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0