snow

Kristi Himmelfärd

Godmorgon!

Jag gick och la mig i tid igår så att jag skulle känna mig utvilad en inte allt för sen tid idag :-). Det blev precis som jag tänkt mig. Jag klev upp vid kvart över åtta och kände att jag hade hela dagen framför mig. Och det har jag ju också. Jag kollade på High School Musical 3 innan jag gick och la mig igår och fortsatte kolla på den nu på morgonen. Också har jag ätit frukost. Idag hade jag drömt om att få gå och kolla på en bikini. Men antagligen är alla affärer stängda eftersom det är Kristi HimmelFärd idag. Så det får bli en annan dag. Fast kanske är Väla öppet? Hmm... Men det ser i alla fall ut att bli bra väder idag så jag kanske ska passa på att njuta av det istället? :-).

Jag kommer alltid ihåg datum. Om någon berättar när den fyller år så är det sällan jag glömmer det. Det kan vara rätt bra men ibland vill jag inte komma ihåg alla nummer... Idag är det i alla fall två år sedan en speciell sak hände: Kvinnan i skogen. Men jag hade tänkt plugga en stund :-). Men vi hörs senare!

Kramar Dig :-).


Igår var jag och Ebba vid havet. Så himla fint :-). Fast det är så störigt att man inte får känna samma känsla när man kollar på fotot som man får i verkligheten.


Jag hittade en cykelpump.


Jag skrev Ebbas namn med lite naturmaterial.


Kommentarer
Postat av: Kusin vitamin

Tack för en underbar och mysig dag i går:) Det var jätte roligt och helt underbart också;) Vi hörs av sen! Pussss

2009-05-21 @ 18:16:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0