snow

Mina hemligheter

Just nu känner jag bara för att lägga upp massa fina sommarbilder. MEN jag har inte tagit några sådana idag.

Jag har läst ut "Mina hemligheter". Jag tror jag har läst över 200 sidor idag. Det var länge sen jag sträckläste. Boken var bra. Inte WOW men bra. Jag bestämde mig för att läsa ut kapitlet och sen ta en paus. Men sista meningen li kapitlet ockade mig att läsa mer... Hehe :-). Sådana böcker gillar jag. När de fängslar en.

Om cirka tre timmar är det sommar. Om man räkna så som jag känner för att räkna idag. Juni. J-U-N-I om tre timmar. Det är helt sjukt. Jag är helt glad :-). Sitter och läser bloggar och i princip alla kontraterar att det är sommar. Ändå går det inte in i mitt huvud. Hörs som jag är trög. Som att jag inte kan ta in nånting men jag vet inte. Jag tror att det är för bra för att vara sant.

Jag har längtat sen i januari eller kanske sen julas till sommarn. Och nu är den äntligen här. Ja, det spelar ingen roll hur många gånger jag skriver det för jag kommer ändå inte inse att jag lever i verkligheten. Visst är det bra när man har lätt för att bli glad? :-). 

Den där boken "Mina hemligheter" handlade om en tjej som satt på en flygplan och trodde att hon skulle dö och därför berättade hon för en man som satt brevid henne alla sina hemlighet. (Jag berättar inte mer för då avslöjar jag allt. Och jag såg att Malins kompis Emma läste den boken och jag vet inte hur långt hon har kommit. Plus att det är kanske någon annan (exempel Du) som tänker läsa den ;-). Så jag ska inte vara dum och säga något onödigt. Den handlar i alla fall om att det kan löna sig att berätta sina hemligheter.

Tänk: om alla fick reda på mina hemligheter. Usch.. hehe. Det skulle inte vara roligt. Men egentligen... Tänk vilket bra liv man hade kunnat få leva efteråt. Ett liv utan lögner. Fast nej. Jag avstår. :-).


Det blir inga sköna sommarbilder idag utan en på min "folkdräkt" som min bror så fint kallar den. Fast jag tycker inte det är någon folkdräkt. Den är blommig och sommrig.

En "hemlighet" kan jag avslöja. En väldigt liten en. Stavas sommrigt med två m? Nej det gör det nog inte. Eller skit samma. Vilken världslig sak.

Det var allt för mig denna härliga sommardag. Just nu är det drygt 17 grader ute och klockan har nyss slagit tjugo över nio. Jag ska duscha nu och fläta håret :-). Vi ses imorgon! Kram till Dig.

Kommentarer
Postat av: Malooooin

Du kommer ha lockigt hår imorgon dåå...! =) Jag längtar efter sommaren också. Visst var det somriga bilder jag lagt upp idag!? Wihoo. Fatta kul vi kommer ha i sommar!!!!!!!!

2009-05-31 @ 22:13:13
URL: http://wwwmalinmansson.blogg.se/
Postat av: Maallloonfeiwf

det känns som om jag kommenterar vartenda inlägg du skriver..... Kan inte du också göra det på min blogg, det är så roligt att få kommentarer. Och vi kan ju faktiskt svara varandra genom att skriva en kommentar typ.. Det känns som om jag flummar nu, ska sova typ om.. Hmm, 1 minut. En aning trött. Ha de skit bra. vi ses imorgon krylltott.

2009-05-31 @ 22:15:25
URL: http://wwwmalinmansson.blogg.se/
Postat av: Emma

visst var den bra, men inte "överbra" liksom. Har redan läst ut den förresten.. ;P hehe

2009-06-01 @ 17:18:49
URL: http://emmaakessons.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0