snow

Morsdag

Hej!

Jag kom på igår efter lite eftertanke att det var pingstafton. Eller jag frågade Pappa om det var det och, ja det var det. Ingen hade nämnt det för mig. Pingst är en dag då många väljer att gifta sig :-). Den ligger lagom i tiden tycker jag. Försommar och allt blomstrar :-).

Nu har jag pluggat. Till kvart i ett blev det. Nu ska jag ha helg, igen ;-). Det är morsdag idag! Jag ska ge min mamma massage :-). Det blir min present. Billig och uppskattad!

Jag läser en bok "Mina hemligheter". Den var så fruktansvärt seg i början. Men nu kan jag knappt släppa blicken från den. Så efter detta inlägg ska jag ut i solen och läsa igen. Jag svettas ihjäl föresten. Sååå varmt det är och såååå skönt det är!!!

Jag känner att detta inlägget blir lite rörigt. Eller det är kanske bara jag som känner det?! I alla fall: ha en fin söndag och morsdag. Jag har inte haft någon söndagsångest idag (glad) !

Kram till Dig :-).


Kommentarer
Postat av: Malin

Haha, titta. Fy vad coolt. Kommer du ihåg när du sa till mig att du tyckte boken var seg. Så sa jag att den blir bättre sen! Och det blev den ju! :D Jag´har faktiskt haft söndagsångest idag. Fast det släppte typ vid tre tiden. Nu är jag glad igen, när man har vatt ute lite. Och... Det är sjuuukt varmt! Puss

2009-05-31 @ 18:04:32
URL: http://wwwmalinmansson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0