snow

Omogna människor

Jag skulle komma ihåg två saker idag. Det första var att lämna in en lapp till musikskolan. Den skulle senast in idag och jag har tänkt hela veckan att jag ska lämna in den. Men det har inte blivit av och idag var det som sagt sista dagen. Jaha, tänkte jag när jag kom innanför dörrarna här. Det hade jag ju glömt! Den andra saken som jag skulle minnas var att köpa lite saker till maten ikväll. Det hade jag också tappat någon stans på vägen.

Så det var bara till att åka iväg igen...

Den där lappen på musikskolan var inga problem. Det gick smärtfritt.

Men sen var där några jävla killar som hängde på Netto som bara kan dra åt *******... När jag kom in i butiken satt alla där på en bänk (ungefär så som jag, Lina och Malin gjorde igår, fast vi på golvet). Det blev helt knäppt tyst och ALLA glodde på mig. De var väl i min ålder skulle jag tro. Och så jävla omogna. Förlåt för språket men jag är skittrött på dem. Sen skrek de "Fy fan kött" till mig (tror jag) både när jag gick in och ut. Det såg ut som att de mobbade en av killarna som var "med" i gänget. Fy vad synd jag tyckte om han! Han såg verkligen snäll ut också stod de andra killarna i en klump och han helt ensam!

Så, om ni ser detta, idioter så vill jag bara be er att växa upp och bete er som människor. Eller det gör ni kanske redan? Det är kanske så här människor i allmänhet beter sig? Nej det är det inte. Men tyvärr finns det ganska många undantag. En sak vill jag tacka er för. Det var er förtjänst att jag lyckades få upp moppen på moppestödet idag :-). Den ilskan jag hade/har i kroppen gav nått gott med sig.

Du som inte beter dig förjävligt, dej vill jag ge en kram och tacka för att just Du gör jorden till en bättre plats att leva på :-).


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0