snow

Regn och nagellack

Hej !

Snart ska jag ge mig iväg igen. Börjar bli lite nervös. Men jag har bestämt mig för att ge allt och kanske lite lite till om det går ;-). Det har varit regn och rusk nu i några dagar. För en gång skulle tycker jag att det har varit rikigt skönt. Jag tror att jag blev mätt på solen eftersom den syntest konstant under dagen i flera veckors tid. Men snart vill jag gärna se den stråla så där fint på himlen igen. Så du är varmt välkommen tillbaka Solen :-).

Jag har målat mina naglar och tittat på "Du är vad du äter" den senaste timmen. Om en halvtimme ska jag vara i logen igen och vara nervös ;-). Nu ska jag borsta tänderna, avsluta detta inlägg och stilla min nervositet :-).



Tänkte bara visa ett nagellack som jag tycker är jättebra! Blir riktigt fint skimrande grått och det räcker att man tar ett lager för att det ska bli snyggt :-).

Hejdå!

Kommentarer
Postat av: Flun.

Tänkte skriva lycka till. Men sen kom jag på att just nu står du kanske på scenen iklädd en lång fläta kanske, antagligen inte. jag tro att du precis har blivit färdig med "thriller" låten. Konstigt att tänka så Tänk sen när du läser detta. Fett coolt ju. =)

2009-05-07 @ 19:46:23
URL: http://wwwmalinmansson.blogg.se/
Postat av: Lina

OPI e fett :)

2009-05-08 @ 16:14:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0