snow

Shoooooow!

Hej!

Nu är jag hemma igen. Glad, trött och nyduschad! Det är riktigt roligt med showen men att cykla hem är nästan lika rolig :-). Om jag hade sett två tjejer som var jättesminkade och hade hår som en clown så hade jag glott. Det hade jag. Och jag står ut att folk stirrar eftersom jag själv aldrig är sminkad så här i vanliga fall. Men om min stil hade varit så här så vet jag inte om jag hade stått ut att alltid få massa blickar på mig. Två tjejer skrek "Emo" till mig och Lina. Ja, nu var det inte så att jag tog åt mig. Men säg en bra anledning att skrika så?

Nu är jag trött och lättad! Det är så otroligt skönt att showerna är över. Men samtidigt väldigt tråkigt. Det har verkligen varit jätteroligt och vi har fått en bra sammanhållning i gruppen. Fast helt slut med dansen är det inte. Den 23:e maj ska vi uppträda på Stortorget :-). "Krogracet" ska komma tillbaka och där ska vi vara en av alla grupper som underhåller. Nu hörs det precis som att jag vet vad "Krogracet" är. Men .... nej... riktigt så är det inte. Min dansledare har sagt nått om att man betalar en summa pengar och sen får man gå och äta på fem olika uteställen i stan.

I bakgrunden går "Se upp för dårarna". Den är rolig den filmen. Svensk och allt ;-). En av huvudrollerna, "Jasmine Demirolo". Där har jag fått namnet för Richard Demirolo i Rögle. Egentligen heter han något annat men jag trodde först att han hette så och nu känns det så naturligt.

Tack för idag. Vi hörs imorgon :-)

Kommentarer
Postat av: Malin

Jag såg den filmen i kväll! =) Slutet är ju bara bäst när pappan säger: "Jag säger.....fettbra!" hahaha, så klockren!! =)

2009-05-09 @ 23:51:27
URL: http://wwwmalinmansson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0