snow

Tisday

Hej!

Idag har jag jobbat som en kossa, precis som igår. Jag hade diskusion eller muntligt förhör som man också kan kalla det nu på eftermiddagen. Så förutom tyska så har jag bara suttit och pluggat till detta. Men jag sa typ ingenting så den tiden var bara bortkasstad i sjön.

Alla elever som har beställt avslutningströja fick dem idag. Jag beställde inte. Var för ekonomisk för det också tyckte jag inte att trycket var så bra. "Det är bara så... Vissa är bättre än andra!". När det låg två tröjor kvar i kartongen så frågade jag en lärare om vi inte kunde få efterlysa ägarna till tröjorna i högtalarna. Efter lite övertalning så fick vi ett ja. Jag och mitt "gäng" gick till receptionen och fick hjälp med att sätta igång mikrofonen. Vi hade inte bestämt vem som skulle prata men jag fick göra det. Och Lina :-). Jag var så upp i det så jag märkte inte att alla blev helt tysta (annars brukar ljudnivån vara så hög som det är på ett dagis ungefär). Men det var lite pinsamt. Jag blev ju helt darrig på rösten!

Nästa vecka har den roliga läraren sagt att vi ska få sjunga i mikrofonen :-). Undra om hon tillåter oss detta bara för att det är våra sista veckor? Sen slipper hon oss..! Kan vara så ;-).

Nu har jag varit ute med Cindy. Det är så varmt. Tror det ska bli åska för luften är alldeles klibbig. Men hoppas inte det... Jag ska strax sätta mig med mitt gulliga arbete som dagen till ära heter ANDRA VÄRLDSKRIGET. Hm.. jag längtar till det är sommarlov och jag slipper alla måsten!

Kramar Dig :-).


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0