snow

Tredje gången gilt...

Hej! Tredje gången jag skriver detta inlägg så det börjar kännas löjligt att berätta samma sak om och om igen!

Nu är jag lite gladare. Jag brukar alltid bli det när det närmar sig kvällen. Antingen för att jag vet att söndagen snart är över och det är nästan en vecka tills den kommer tillbaka. Eller för att någon sten ligger och tynger på mig och sen när det går mot kväll så lyfts den bort. Jag vet inte. Men söndagar och Annie går inte hand i hand. Jag slutar spekulera om varför jag är gladare nu än innan idag.

Farmor och Farfar har hälsat på oss i eftermiddags. Dem, jag, Mamma, Pappa och Cindy har gått en långrunda till havet. Kanske är den friska luften som har gjort mig gladare. Ja just det, jag skulle inte spekulera mer kring det :-).

Med min, ja jag kommer kalla den för mig, nya dator kommer fler youtubeklipp att läggas in här på bloggen. På den andra datorn  kan man inte installera något flash-program som behövs för att spela upp youtubeklipp men det kan man alltå göra på denna :-)

Jag har försökt nu att lägga upp ett videoklipp men det står att "inbäddningen inaktiverad på begäran" så det funkar inte. SUCK..! Men jag ska ta reda på vad som menas med inbäddning. Jag vet så mycket som att när man ska lägga upp ett youtubeklipp här så måste man ha inbäddningen... Annars funkar det inte. Men jag återkommer med mitt videoklipp. Skam den som ger sig :-).


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0