snow

Två grattishälsningar och Eurovision

Idag fyller någon år och det är inte vem som helst! Det är vår, Sveriges prins Carl Philip som blir 30 år. Så ett stort grattis ropar jag!

Igår var det Eurovision song contest. Det märks att Malena är van vid att stå på stora scener. Hon verkade inte vara ett dugg nervös. Eller jo, det var hon säkert men det märktes verkligen inte och oj oj oj vilken röst hon har. Undra om det är någon som kan överrösta henne? ;-).

Hon gick vidare. Grattis! Nu är Sverige plus Finland och Island med i finalen. Det var roligt att alla som tävlade från Norden gick vidare! Av de jag har sett så hejar jag på Island och Sverige såklart. Turkiets bidrag tycker jag också om, man vill dansa till det och jag gillar rytmen i den låten :-).Det hade varit jätteroligt om "vi" vann. Fast det kostar fett mycket att arrangera ett sånt här stort evenemang. Jag tror att det har kostat drygt 300 miljoner för Ryssland...! Hjälp! Jag som pratar om 54 kr.. ;-)



Sånt här väder får mig att le! Bilden är tagen när vi skulle ha idrott imorse och väntade på läraren som väntade på oss ute på planen :-).

Här är Turkiets bidrag!



Här är Islands bidrag!



Vid det här laget tror jag att vi redan har hört Malenas låt tillräckligt många gånger för att veta hur den går :-) men jag fick lite dåligt samvete att jag sitter här och berättar hur bra andra bidrag.. Så här är Malenas låt - La voix ! !



Känn kramen :-)

Kommentarer
Postat av: din beundrare

jag känner kramen :-D

2009-05-14 @ 08:32:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0