snow

En dag på idrottsplatsen

Friidrott. Vad ska jag säga? Det är ganska roligt att utmana sig själv. Jämfört med förra året så gick det jättebra. Fast jag gjorde exakt samma misstag. Inför 80 m så värmde vi upp för att inte skada oss. Förra året när jag sprang 80 m så kändes det som att en sten la sig i låret när jag hade sprungit ungefär 60 m. Jag fick en muskelbristning (vi tror att det var det) och sen hade jag ont i benet i några dagar.

Idag hann jag springa 70 m innan jag kände den där stenen. Jag frågade min idrottslärare vad hon trodde att det kunde vara och hon sa kramp. Kramp stadiet innan muskelbristning, så det jag hade förra året var kanske också kramp. Fast jag har för mig att det gjorde ännu ondare då.

Skit också. Jag som skulle träna med Maja imorgon och ha dansuppvisningar på lördag. Jag skulle helst ta det lugnt hela helgen, sa hon. Åå, jag blev så besviken att jag inte fick springa mer på 80 m. Vi hade tre försök och detta hände på det första. Sen att jag slapp springa 800 m var bara skönt :-). Men aj, det gör ont i benet i vissa lägen.

Annars har dagen varit strålade. Vilket väder! Jag som trodde det skulle regna och vara trist idag. Men någon där uppe hade bestämt att solen skulle få lysa på oss :-). Underbart.

Nu är jag ledig. Jag hade nästan glömt bort det. Fyra dagar. Det är ändå en ganska lång tid. Sist vi var lediga i anting tre eller fyra dagar så kändes det längre än lovet som varade i en hel vecka. Det glädjer mig att det är långhelg, jag tror jag behöver det :-).

När jag kom hem gick jag och Cindy ut i trädgården och solade en stund. Fast Cindy föredrog hellre skuggan. Sen kom jag på att man inte ska sola för länge utan helst bara 15-30 min i sträck så vi kom in för en stund sedan. Nu har jag dushat och ska ta någonting att äta. Också ska jag njuta av denna underbara ledighet som råder.




Jag leker målvakt och Lina leker boll




Här ser Maja något konstigt som hänger ner från himlen


Vi är inga fiskar, utan helt vanliga männsikor.


Vi var väldigt påhittiga idag. Här stundar bröllop. Men vem det är emellan behåller vi för oss själva.

Hoppas du får en skön helg. Kramar Dig :-).


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0