snow

Torsdag eftermiddag nu!

God eftermiddag!

Jag gillar att veta hur min dag ser ut. Sån har jag alltid varit, ett kontrollfreak. Det är roligt med överraskningar men det känns tryggt att veta vad som komma skall.

Jag hade helt glömt bort att jag hade diskussion i eftermiddag. Åå, tänkte jag. Då måste jag plugga på det idag och få mindre tid till det "vanliga" skolarbetet. Men läraren som höll i diskussionen lär ut på ett så roligt sätt att det inte alls var tråkigt! Fy vad gött det är med bra lärare!

Igår på niornas middag blev vi bjudna på kladdkaka. Idag när vi, Malin, My, Johanna och jag satt i rummet intill köket där vår hemkunskapslärare städade fick vi höra att det fanns mer kaka kvar. Vi ville smaka! Så jag frågade med en smörig röst om det fanns någon kaka över. Hon svarade att "oj då, har jag inte frågat er"? Eller något liknande och vi "neej". Så tog hon fram en skål som där låg massa med kakbitar som vi satt och smaskade på innan diskussionen började :-). Sen mådde jag illa. Varför ska jag må illa direkt när jag har stoppat i mig något onyttigt!?

Nu känns det lite segt. Jag måste plugga och jag pallar inte!! Men en liten stund. Ändrwa wardskrajgett!

Kram!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0