snow

Zombie, häxa eller Bill?

Hej!

Nu är jag hemma igen! Efter en mycket bra dag. Jag hade glömt bort hur roligt det är med showerna. Jag som hade funderingar på att sluta. Nej, jag får nog fortsätta ett tag till för den här energikicken som man får är helt underbar!

Du skulle bara sätt mig nu...Jag ser ut som en blanding mellan en häxa, en zombie och Bill i Tokio Hotel (fast Lina liknar mest Bill) ! I den här showen hade vi paus. Direkt efter pausen är det vår tur att inta scenen. Jag trodde att vår dansledare skulle prata innan vi skulle upp. Så när hon var i vår loge och hjälpte oss med sminket så brydde inte jag mig med att kolla när det var vår tur. För så länge hon var där skulle vi också vara det. Men tydligen inte.

Så helt plötsligt skriker någon till oss att vi skulle skynda oss och springa upp på scenen. Då hade de presenterat på vårt nummer två gånger. Så till den sista dansen hann jag inte bli nervös. Och det var faktiskt jättebra för då vågade jag ta ut rörelserna mycket mer :-).

Nu har jag fixat med sladd och kamera så att du skulle kunna få se lite bilder. Men detta sketna internet vill inte min väg idag så var med på bilder imorgon! Föresten vad är det imorgon? FREDAG! Underbart :-)

Nu ska jag duscha och tvätta bort sminket!

Jag testade att stänga av och sätta igång kameran en gång och ta daaa!! Här är lite bilder ifrån kvällen :-). Jag vet inte vem som inte vill synas på bloggen. Men två stycken här godkänt det så det blir bara bilder på dem :-).









Efter showen cyklade jag och Lina till havet och fick se solnedgången :-)





Nu säger jag god natt! Även om min säng får vänta en stund. För jag vill inte somna som en zombie/häxa/Bill. Jag ska vara mig själv, en helt vanlig hederlig Annie! :-)

Känn kramen som zombien ger Dig!


Kommentarer
Postat av: Flun

Men vad fina ni är då! Skrämde ni inte vettet ur vissa när ni gick förbi.? :P föresten, ni var jätte duktiga tyckte jag på showen!!!

2009-05-08 @ 13:23:47
URL: http://wwwmalinmansson.blogg.se/
Postat av: Lina

haha fett:D fet dag, det blir lördag åsså, förhoppningsvis:)

2009-05-08 @ 16:11:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0