snow

En smak på sommarvädret

Hej!

Vilket väder vi fick. Eller du sitter kanske på en plats där regnet öser ner? Hee, det hoppas jag inte. Jag tror att det är fint väder i hela vårt avlånga land. Här är det 23.3 grader i skuggan och jag njuter :-). Det tror jag inte att jag gör ensam!!

Jag har legat och pressat en stund. Det är ganska skönt att ha brun-utan-sol för då får jag inte den där "paniken" att jag måste vara brun. Men visst, det är roligast med en riktig bränna :-).

Nu sitter jag och äter jordgubbsfil med flingor. Det har jag inte ätit på evigheter. Mm, gott, somrigt. När jag låg där och solade så tänkte jag efter. Att jag borde verkligen vara glad och uppskatta den här tiden.

Det är snart sommarlov. Att veta att det snart är sommarlov och att jag har heeeela lovet framför mig är obeskrivlig underbart. Tänk att få glömma bort allt vad skola heter i 10 veckor (tror jag, om jag har räkna rätt). Att åka till havet och sola och bada. Att få åka till Stockholm! Att umgås vackra sommarkvällar!

Men att lämna högstadiet tar på mina krafter. Men jag tänker att det är faktiskt bra att byta miljö. Det är nyttigt. Någon gång måste det ju vara slut. Man kan ju inte stanna på samma plats föralltid. Hur roligt skulle det vara i längden? Men den biten när man ska ta farväl kan vi väl ta bort!!













Ikväll är det "Robinson-final". Jag hejar på Jarmo för att han är den bästa överlevaren och Anna för att hon har varit i Träsket.

Hoppas Du har det bra vart du än befinner dig :-).

Kram!

Kommentarer
Postat av: Malin

2009-05-30 @ 16:55:55
URL: http://wwwmalinmansson.blogg.se/
Postat av: Malin oj jag råkadfe skicka ett tomt meddelande

Vad fina bilder! Låter som du har njutit ute idag. Jag har typ bara pluggat... =(

2009-05-30 @ 16:56:58
URL: http://wwwmalinmansson.blogg.se/
Postat av: Kusin vitamin

Gud vad fina bilder du ta!!:):) Du kan ju ta sånna bilder som jag tar! Vi MÅSTE träffas snart!!!!!!:):)<3<3<3 Pussss

2009-05-31 @ 11:00:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0