snow

Väla vs Familia

Hej! Nu har vi varit iväg och shoppat.

Först åkte vi till Väla. Där var proppfullt. Det hade vi redan anat att där skulle vara. När det är så mycket folk så kan jag inte koncentrera mig och jag får ont i huvudet direkt när jag kommer innanför dörrarna. Vad tråkigt det hörs. Men lika sant som skrivet :-).

Jag blir alltid lika frestad av det som finns i H&M katalog. Men när jag går in i butiken på Väla svalnar mina begär! Ganska bra, för annars hade det kunnat bli dyrt. Där är smockat med kläder på alla håll och kanter. Lika mycket folk. Det spelar ingen roll vad man kollar utan det är kläder precis överallt känns det som. Jag blir inte alls lockad av att handla när jag ser vilka upplägg med kläder det finns. Att det massproducerad vet jag men det märks så tydligt när man kliver innan för dessa trösklar.  

Så efter en stund gav vi upp och körde till Familia. Åå, vad skönt där var. Parkeringen var full men inte inne på Familia. Jag undrar hur det kan gå runt där. För alltid när jag är där så är där aldrig särskilt mycket folk. Gina Tricot, H&M och många av de affärer som lockar mig på Väla finns på Familia. Och allt är mycket trevligare här. H&M har lagom mycket kläder framme och butikerna är lagom stora. Mm, Familia rekommenderar jag :-). Men visst, man är ju mer inne om man håller sig till Väla ;-).

Nu är jag ganska trött i huvudet. Talang börjar om några minuter och jag känner mig glad. Kanske för att jag har handlat. Eller för något annat, jag vet inte riktigt. Men skönt känns det :-).

Jag shoppade en söt kofta som jag hade tänkt ha på skolavslutningen till min vita klänning. Också köpte jag ett vitt långt linne som jag kan ha till mina clowhallonröda byxor :-). Det blir fint det!







Den är snyggare i verkligheten. Den har lite tantvarning på bild ;-).

Hoppas du får en trevlig kväll. Kramar Dig!

Kommentarer
Postat av: Flun

Här var det en till som slösa pengar innan stockholm ;)Va roligt det låter med shopping på väla. Du har ju vatt sugen hur länge som helst nu...! Hopppas du har det bra. Imorgon kommer jag hem. Jag har saknat dig! Puss

2009-05-22 @ 22:28:30
URL: http://wwwmalinmansson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0