snow

Niornas middag

Hemma!

Jag tänkte inte att det skulle kännas så sorgligt. Det kändes verkligen som att detta var slutet. Usch. Men jag försökte inte tänka så mycket. Annars hade nog tårarna kommit. En lärare tog hand om min kamera. Hon tog massa bilder på alla elever. Kul! Men jag kom ju på att jag hade egobilder på minneskortet. Hehe ;-).

Lärarna pratade om att vi nu skulle lämna och även om vi känner att det ska bli roligt att gå vidare så kommer vi sakna den här tiden. Jag gillar inte detta riktigt. Jag tycker alltid att det är jobbigt att lämna och skijlas åt.

Någon gång måste vara den sista. Men jag undrar hur jag kommer känna på skolavslutningen. Jag vill knappt tänka på det. Jag kommer ihåg förra året när niorna sluta. Hur jag fruktade inför den dagen då jag skulle göra det. "Men det är ju ett helt år kvar" tänkte jag, Och jäklar vad snabbt det går. Ett år sedan sist och det kändes som igår eller kanske i förrgår.


En egobild!
 

Mitt "gäng". Men det hörs så fjöntigt att kalla det gäng så jag kommer från och med nu kallade det för min hönsgård. Alla pratar så mycket så det passar bra ;-).

Ha en bra kväll!

Kramar Dig :-).

Kommentarer
Postat av: Kusin vitamin

Vad söt bild!:)

2009-05-28 @ 14:27:09
Postat av: Någon

vem är snyggingen längst till höger!!? Mmmm, raawwe!

2009-05-30 @ 14:18:57
URL: http://wwwmalinmansson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0