snow

Första showen avklarad!

Jag klarade det!! Jag har dansat för hela skolan :-). Jag har alltid en speciell känsla i kroppen när showen är över! En underbar känsla och hur mycket energi som helst. Det blev några fel här och var men det hade jag räknat med. När man är nervös så är det svårt att hålla balansen plus att man inte koncentrerar sig så bra ;-).

Nu är jag hemma igen! Jag hade tänkt gå upp i tid idag, runt åtta tyckte jag vore lagom. Då hade jag kunnat bädda min säng, äta frukost, gått en långrunda med Cindy, bloggat, duschat, sminkat mig, klätt på mig och kollat tv. Och allt detta skulle jag ha gjort i lungn och ro. Halv tio vaknar jag! Den där långrundan med Cindy var jag tvungen till. Men jag kortade ner den, så 40 min blev den. Klockan tio i elva var jag hemma här igen och då hade jag en timme på mig med allt annat. Plus att bada Cindy eftersom hon var liiiiite våt! Det hördes ju inte så stressigt... Men tro mig, det var det! Men jag var där nästan i tid och sen kunde alla vara nöjda och glada.

Jag och några andra tjejer tog lite luft medan andra grupper dansade. Helt plötsligt ser jag att ett fönster öppnas snett ovanför oss och jag ser att något blått trillar ner. När det kommer till marken så hörs ett stort krash. Det var en spegel. Tur att vi inte stod några meter längre till höger för då hade vi antagligen suttit på akuten nu...! Som vissa andra gjorde häromdagen ..rLrirnra! ;-)

Nu har jag ätit nudlar och glass. Engelholmsglass nya, Hallon Lakrits! Den är riktigt god :-). Inte så där äcklig som andra lakritsglassar är utan god :-). Nu ska jag bädda sängen och allt annat som jag inte hann med i förrmiddags :-). Ikväll är det en till show :-). Jag längtar!! Fy vad roligt det är :-).

Känn kramen som jag ger Dig!




Kommentarer
Postat av: Flun...

Inte lite smilisar!! ;) =)

2009-05-07 @ 19:42:55
URL: http://wwwmalinansson.blogg.se/
Postat av: Flun, vi sa ju att vi skulle kommentera mycket!! :D

Emm, du vet att det var jag som kastade den spegelen? jag försöökte träffa er, men jag missade!

2009-05-08 @ 13:26:08
URL: http://wwwmalinmansson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0