snow

Ett försenat inlägg på 12 h

När det blir kväll brukar jag inte vara trött. Eller jo det är klart jag är trött men jag brukar aldrig känna en sådan utmattning innan jag går och lägger mig. Men just nu är mina ben helt slut. Jag känner hur de vill vila.

Om någon ringer hem till oss så brukar det alltid vara när Pappa är på jobbet men innan idag ringde en trevlig tjej från Trygg Hansa. Jag svarade: "Hej, det är Annie". Hon började prata om att hon ringer från Trygg Hans också frågar hon om jag sa att det var jag som var Johanna. "Nej, det är Annie", svarar jag. "Oj, ursäkta. Då är jag kommit fel. Ha en trevlig dag" säger hon också är samtalet avslutat.

Efter några minuter ringer det igen och jag ser på displayen att det är skyddat nummer igen och suckar. "Hej det är Annie". Jag har för mig att det blir ganska tyst och hon säger någonting i form med att oj, då. Fel igen. Också säger hon att hon trodde hon slog pip pip i slutet. Men tydligen inte.. Som tur har hon inte ringt igen. Då hade det blivit riktigt pinsamt. Både för henne och mig.

Jag kom hem för en stund sedan. Jag har varit hos Ebba. Det var länge sedan jag träffade henne, kändes det som. Det blir ju inte av att vi träffas på vardagarna eftersom det är skolan o.s.v. Men idag är det vardag kom jag på. Men det är ju som fredag :-).

Just nu vill inte Internet fungera ordentligt. Jag håller tummen för att det går att publicera detta inlägg. Det går inte att ladda upp bilder så de får komma senare. Ha en trevlig kväll kära du :-).



Kommentarer
Postat av: Kusin vitamin

Det var rolig när du var hos mig tyckte jag!(:

2009-05-21 @ 18:13:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0