snow

Bilder och livet

Sverige tog alldeles nyss VM-brons i hockey! Det var ingen mindre än lagkaptenen Rögles Kenny Jönsson som fick ta i mot priset! Jag har inte följt matchen. Det har varit "gammelmiddag" här hemma, jag har åkt med på en lite biltur plus att jag har spelat tvärflöt och pluggat engelska.

Men det blir inte alls så mycket pluggande som jag hade behövt. Jag vill bli klar med allt men jag orkar inte. Jag är riktigt skoltrött och tycker det ska bli underbart med en lång ledighet!

Nu ska jag se om det går att ladda upp bilder. Ifall det inte funkar så struntar jag i det. Annars blir jag bara på så dåligt humör ;-).



Tacka Gud för att det funkade! Nu blir både Du och Jag glada! Kanske jag mest! Men nu blir det fler bilder!!



För några veckor sen. Ganska många nu när jag tänker efter. Så var jag och mitt "gäng" nere vid havet på rasten. Det hörs så töntigt att säga gäng. Men jag vet inte riktigt hur jag ska säga det annars ;-).



När jag och Lina arbetade för barn i Afrika. Så här snyggt klädd kommer jag vara stora delar av sommarn. Hoppas jag!! Eftersom jag verkligen vill ha jobbet på Engelholmsglass :-).







En hockeymatch! Nu blir det inte en sådan på länge eftersom det är sommaruppehåll. Vad underbart det var att skriva sommaruppehåll. Ett tecken på att det snart är sommar :-). Här skymtar man Mikael Gath i bakgrunden, en dommare
och några brynäsare!



Ett av de första glasstunderna i parken. Fy vad mysigt det hörs, att sitta i parken. Det är det också. Men jag njuter aldrig ordentligt av det. Oftast sitter jag där när jag är lite stressad känns det som. Jag är ganska dålig på att njuta av stunden och ska alltid stressa till nästa sak som livet bjuder på...! Jag vill skärpa mig :-). En sak att jobba på, sitta i parken i sommar och vara tvungen till att njuta! Hörs rätt slappt :-).



Fina och Smalin !



Vilket perfekt liv jag verkar ha :-) :-) :-) :-). Nej, jag skoja bara. Jag vill inte att det ska verka som det. En annan blir deprimerad för det och strävar till att få det. När jag egentligen inte har det. Det är precis det jag vill tala om med bloggen.
Att alla männsikor har toppar och dalar. Hela livet är ju så, som en berg-och-dalbana! Vissa stunder känns allt verkligen toppen och sen när man minst anar det så kommer en brant dal.

De problemen som man har i livet blottar man gärna inte med. Men ingen är vi mer än en människa och jag tycker att det finns redan så många som vill visa hur toppen deras liv är. Problemlösa och helt underbara, när läget egentligen inte alls är så. Och jag vill inte vara en av dem. Även om jag inte skriver om mina problem här så tycker jag ändå att jag visar att mitt liv inte alltid är underbart! För mer än en människa kommer jag inte att bli :-) och det känns tryggt!



En bild som visar hur jag ser på livet! Man tankar bilen full och ger sig ut på vägarna. Ibland på de bra vägarna och ibland på de där hoppiga grusvägarna som gör en åksjuk. Helt plötsligt blir det bensinstopp och man får hjälpas åt att putta bilen till en bensinstation. Det tar en stund men sedan är den fulltankad igen. Och man ger sig ut på nya äventyr!



Känn kramen!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Vad kan jag börja med?:) Asså gud var härliga, fina och alldeles underbara bilder!!!<333 Det är helt enormt!

Du är bäst annie på att ta foto jag lovar !!:D Men om du tar på en hummla då vet jag inte vad jag gör!;P Jo Jag tar ju samma bild som dig!<3

Puss puss och kram från mig! Ha en bra kusin som dig kan man någ inte få. Joo det kan man någ!<3 :):) Pussss

2009-05-10 @ 21:07:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0