snow

11.40 piiip

Sötaste, finaste, härligaste Du, tack för lite kommentarer! Nu känner jag mig inte lika ensam längre. Jag trodde nämligen ett tag att jag var det ... ;-).

En sak som jag lägger väldigt mycket energi på är att tänka på hur mitt liv kommer bli när jag bli vuxen. Om jag kommer få barn, i så fall hur många, om jag kommer gifta mig, om jag kommer skilja mig, vart jag kommer bo och jobba med, vem av mina kompisar jag kommer hålla kontakten med, om jag kommer ha några husdjur, hur lycklig jag kommer bli och hur länge jag kommer leva.

Jag tänker mycket på hur mina barn kommer bli. Jag fasar för att de kommer bli sådana snorungar som är skitjobbiga tonåringar som behöver sig en omgång i "Nanyakuten". Att de svär, spottar, mobbar och att de inte visar respekt.



Jag ska ligga här i soffan och vänta på att bli vuxen. Det lär ju bli långtråkigt men jag har laddat upp med ett par filmer. Men redan nu, efter bara ett par dagar, har jag tröttnat på att ligga här. Tänk om jag då behöver vara här tills jag är 25...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0