snow

Blod, magrutor, blekt och kärlek!

GODMORGON LöRdaG!



Hur står det till idag? Igårkväll var jag ju på bio och såg New moon. Som jag sa då hade jag höga förväntningar på filmen men jag kan säga att filmen var lika bra som jag hopppats! SÅ jäkla bra! Edward var vitare än snön och sa massa söta saker till Bella med en röst len som sammet. Jacob hade tillbringat många timmar på gymmet, ofantligt många, hans mage var som en schakbräda (fast inte lika många rutor då förstås) (hela filmen är värd att se bara för att få se hans mage, hahaha) och Bella var lika vacker och eftertänksam som vanligt!!

ÅÅ, jag vill se den igen! Men jag ska inte kära ner mig i varken Jacob eller Edward.. Det känns som att mer än halva ungdomssverige är kära i dem nu.. Ja, herregud. Vilken hysteri det kan bli av en film med vampyrer och varulvar.

Nu sitter jag och lyssnar på Because the night och är väldigt tacksam över att få ha helg! Det är så underskattat :-). Jag har inte så mycket planerat under dagen. Det blir nog till att städa rummet och gå en promenad med Cindy men ikväll ska jag på min allra första teaterföreställning ever! Eller det heter kanske fars, typ en teater som är rolig. Det ska iallafall bli superskoj!

Hoppas Din dag blir super!


Kommentarer
Postat av: Maja

Jag tycker vårt mål med att träna ska vara att bli som Jacob. Lagom höga förväntningar enligt mig ;-)

2009-11-21 @ 21:08:49
URL: http://livetenligtbackis.blogg.se/
Postat av: Annie

Det tycker jag är ett mycket rimligt mål! Det kör vi på :-)

2009-11-22 @ 10:05:21
URL: http://jagheterannie.blogg.se/
Postat av: Malin

åå, alltså vi måste se den igen! Den var så sjukt bra!

2009-11-22 @ 13:22:27
URL: http://wwwmalinmansson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0