snow

Det lilla i Livet

Hejsan!

Nu var helgen förbi. Varför ska den alltid gå så himla snabbt? Fast det tycker jag att de flesta dagar brukar göra. Men just den här måndagen har varit seg. Jag gick inte många timmar i skolan men de timmarna jag gick sölade sig fram. Nu är jag iallafall hemma och sitter och lyssnar på "Ronan Keating". Alla hans låtar är så lugna och jag känner hur de gör mig avslappnad.

Det här är en sådan dag som jag inte riktigt kan hitta glädjen. Den har väl gått och gömt sig och jag har svårt att hitta den igen. Skit. Jag har varit så glad nu i några dagar och vill gärna känna den känslan igen.

Det är dessa dagar, när allt känns lite deppigt som man ska försöka hitta småsaker som man är tacksam över. Så som att det snart är jul, att man inte har mycket läxor just nu och att helgen har varit bra. Om man kan glädjas åt små ting har man kommit långt.

Man kan också tänka på alla de dagar då man har den glädjande känslan i kroppen.



Det här är kanske inte bilden som jag annars skulle säga att jag älskar men jag kan känna glädjen som jag känner när den här bilden togs. Maja är hemma hos mig oc vi fjöntar oss med kameran. Min kropp och hennes arm som du ser. I mitt flin kan jag se hur roligt jag faktiskt tyckte att det var! Jag minns att jag var jättespänd den dagen. Jag tror att Maja var hemma hos mig på lördagen och på måndagen reste jag till Stockholm.



Ja, det var min predikan idag. Jag tror att människor i allmänhet blir så mycket lyckligare om de börjar uppskatta det lilla. Och inte bara påskostade saker som resor och dylikt.


Kommentarer
Postat av: Maja

Haha, nejmen vilka gulliga bilder! ;-D

2009-11-16 @ 15:17:30
URL: http://livetenligtbackis.blogg.se/
Postat av: Annie

Haha, eller hur, vi är gulliga!

2009-11-16 @ 17:20:50
URL: http://jagheterannie.blogg.se/
Postat av: Malin

Jag har också känt så idag! ha, va kul att vi typ skrev om samma sak. på pricken! Jag saknar dig... enormt.

2009-11-16 @ 18:12:38
URL: http://wwwmalinmansson.blogg.se/
Postat av: Annie

Och jag dig! Du kan vänta dig sms om en stund :-)

2009-11-16 @ 19:00:05
URL: http://jagheterannie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0