snow

Fikajakt

      

God kväll!

Nu har jag precis rullat hem från julskyltningen. Jag åt pizza. Jag blir mätt, proppmätt, men Zlatan är god! Om du ska äta pizza i Ängelholm så gå till Acapulco och beställ en Zlatan-pizza med stark sås!

Vi var på fikajakt i några timmar. Vilket dåligt utbud av caféer det finns i Ängelholm. Vi ville äta en kladdig kladdkaka på Graffiti. Men den var slut. Därför gick vidare till Espresso House. Men den var det fullproppat med hockeyspelare och människor ;-). Haha.

Också gick vi till något mysigt café lite längre ner på gågatan. YEESS, vi ska få fika, i lugn och ro. Det ser jättefint ut när vi tittar in genom fönstret och lagom mycket folk. Precis när vi ska gå in så säger tjejen som jobbar där att de stänger..  Så vi gick vidare och kom fram till att vi får ge upp fikajakten och äta pizza istället. Det satt som en smäck!

Julskyltningen är så mysig. Det borde vara lite kallare och lite snö. Då hade julkänslan varit starkare. Jag vill ha jul, jul, jul! Åå, jag älskar julen!

Kommentarer
Postat av: Malin

Nu blir ju jag avundsjuk att ni gjorde det utan mig... :( ;)

2009-11-30 @ 10:13:25
URL: http://wwwmalinmansson.blogg.se/
Postat av: Annie

Putte då! Vi får göra om det :-D

2009-11-30 @ 15:22:10
URL: http://jagheterannie.blogg.se/
Postat av: Lina

hahaha, "hockeyspelare OCH människor" :P eftersom hockeyspelare inte räknas som människor eller? nej det kan man väl hålla med om, dom e väl snarare som noshörningar eller något... stora och starka men inte så smarta.

2009-12-03 @ 17:34:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0