snow

Full rulle

Hejsan!

Nu är jag hemma från ett par timmar på stan tillsammans med Mamma. Innan, när jag gick på en skola inne i stan, gick jag på stan i princip varje dag. Jag visste vilka kläder som fanns i alla favoritbutiker. Nu är jag nästan aldrig där. Någon gång i månaden.

Jag fick min klocka lite indragen så nu sitter den perfekt på min arm! Jag testade några jättesöta tunikor och klänningar inne på MQ. Kläderna från Bondelide är så himla fina och känns så välgjorda.

Imorse var jag på ett Medelpass med min träningskompis Maja. Jag har kommit fram till en sak. Att när man tränar har musiken man lyssnar på väldigt stor betydelse. Tycker man om musiken kämpar man tills man stupar. Om man däremot inte gillar den kollar man bara på klockan och man får inte den där kicken att fortsätta.

Nej, nu ska jag se till att hitta de bästa passen, med bra musik! Jag återkommer om detta :-). Det roligaste just nu är iallafall kickboxning. Det är så jäkla jobbigt och roligt! Det kan jag verkligen rekommendera.

Såg du Idol igår? Mariette åkte ju ut! Hon skulle ju komma tvåa. Tur att Erik är kvar iallafall. Han är bara bäst. Men jag tror Tove är en mycket svår konkurent. Jag är rädd att hon vinner. Fast jag tror tvtittarna är fler tjejer än killar och då har nog Erik en fördel!

KRAMAR

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0