snow

Julskyltning på Intersport

Idag är det första advent! Yeehooo, nu tycker jag att vi kan säga att det är jul. Eller iallafall julskyltning, för det är det idag! Och den får man inte missa. Det är så fint i stan med alla lampor och jag gillar stämningen. (Bara jag slipper var inne på Intersport en gång i halvtimmen, så som det var förra året när mitt sällskap var tvungna till att kolla in alla Röglespelare som var där och skrev autografer.. De bytade nämligen spelare en gång i halvtimmen och dessa Röglefansen ville ju ha alla autografer...! Haha, nu´sitter jag och skrattar åt detta. Det var ju riktigt gulligt och jag är ju glad för mina autografer men just då var jag så jäkla trött på deras hockeybegär!




Nu ligger jag i soffan, nerbäddad under en tjock filt och känner inte alls för att resa på mig.  Och det är ju söndag, vilket betyder vilodag och därför kan jag med gott samvete ligga kvar här ett tag till :-).

Ha en riktigt fin första advent!


Kommentarer
Postat av: Kusin vitamin

Ska du till julskyltningen? Om du ska det så kanske du träffa mig!:) För jag ska ditt!!:) Ha det bra! Vi ses snart om du ska till dänsen;) Puss

2009-11-29 @ 10:09:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0