snow

Malins place tonight!

Hallå i stugan!

Idag är det verkligen en mörk och regning dag. Det har ju nästan regnat konstant sen jag slog upp ögonen imorse. Jag fick cykla som en galning till bussen (både för att inte bli dyngsur och för att inte missa bussen). Likadant var det på hemvägen. Det blåser ju också något otroligt!

Nog om vädret. Annars har min dag varit bra. Den såg ganska vanlig ut. Förutom att en präst hälsade på, att jag skulle prata om ett föremål som speglar min personlighet (jag valde att berätta om min kalender och mina pennor). Sen är det ju inte varje dag man får spela ett slags Twisterspel i skolan.. Du vet höft och hand mot varandra, panna och axel mot varandra o.s.v. Så dagen var kanske inte så vanlig trots allt.



Ikväll ska jag hem till Malin. Det är mysigt att vara på landet när det är sånt här väder (där hördes jag som en riktigt stadsbo). Ruggigt, höstigt och blåsigt. Konstigt nog är det inte alls kallt. Det är bara vinden som är lite kylig. Igår var Ängelholm den varmaste staden i Sverige. Vi hade drygt 10 grader! Oj, nu blev det ändå prat om vädret..

Jag och Lina borde ju kopiera våra outfits sen i somras när Malin fyllde år. Vi skulle ju skoja med Malin och hade därför after ski-tema, eller vintertema eller vad vi nu kallade det mitt i juli :-).




Puss och kramar

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0