snow

Sjukling

Jag sitter nerborrad i soffan. Jag finslipade nyss uppsatsen som skulle varit inlämnad idag. Jag får se om jag kan skicka den via mail eller om jag kan lämna in den nästa vecka.

Idag blir det ingen bild från mig. Du kan ju själv tänka dig. Lite röd om kinderna och nosen. Hängiga ögon och mjukisbyxor.. Haha. Jag kan ju tala om att jag känner mig så jäkla fräsch och snygg! dagen till ära! Tiden fördrivs med att kolla på gamla avsnitt av "Ensam mamma söker", filmer och bloggar. Jag dricker, saft, coca cola, vatten, äpplejucie..

Nej fy katten. 


Kommentarer
Postat av: Hoppsan jag höll också på att skriva namnet men det är ju inte hemligt så häääär kommer det: Maaaaaalin!

För det första så är det inte nya kläder! Skjortan köpte jag i åttan och skärpet fick jag med beställning med Maja som var på Ullared. Så så vilse borde du inte vara.



Och för det andra skulle jag ge mycket för att ligga i en soffa och dricka coca cola. (fast hur går det med löftet, jag räknar coca cola som onyttigt... tror jag, fast kasnke inte)Imorgon har jag ett två-timmars matte prov som jag inte ser fram emot. Det suger och jag känner mig inte alls förbered. Alltstå ett misslyckande. Och där kommer jag till min tredje punk som gäller att jag ionte alls lyckas med allt jag gör. ;)



Hoppas du kryaar på dig flugan min! :D

2009-11-10 @ 16:16:02
URL: http://wwwmalinmansson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0