snow

Det går att ha en riktigt bra måndag!

Det blev en bra dag.



Som jag skrev imorse vaknade jag glad idag och jag måste verkligen säga att inställningen gör mycket! Skolan gick i snabb fart och innan jag hunnit blinka var det lunch. Sen var det bara en idrottslektion kvar, där vi hade redskapsgymnastik. Vad ska jag säga? Gymnastik.. Det är inte min starkaste sida, om jag säger så. Stå på huvud och händer, volter m.m. Men jag tog mig igenom det och det är jag stolt över. Även om min nacke vek sig när jag skulle stå på huvudet och jag var skiträdd när jag stod på händer.

Sen åkte jag till stan för att möta upp Maja och det blev en promenad i kylan. Hann även säga hej till Maja (hockeyMaja, jag har inget smeknamn för någon av Majorna. Lite svårt ibland..) och Lina. Nu när vi inte går på samma skola längre blir det en helt annan sak när vi träffas.


Lina och Maja i lite blåare nyanser än vad de vanligtvis brukar vara. Men himla söta måste jag säga :-).

Efter det åkte jag och Mamma till en skoaffär och jag kollade igenom det mesta. Också hittade jag ett par skitsnygga skor!! :-). Men varför ska de då vara just dessa skor som bara finns i storlek 36? Gaahh, jag kan verkligen inte komma i ett par 36:or. Inte 37:or heller för den delen ;-).

Så jakten fortsätter!

Nu ska jag kolla runt lite i bloggvärden och sen går det ju bara inte att missa sista avsnittet av de begåvade, kloka, visa blondinerna i "Svenska Hollyewoodfruar".




Jag satt och letade efter ett kort på Lina och Maja och fastnade lite i bilderna. Hittade dessa två sköningar. På tal om Lina så fyller hon 16 år snart. Jag vet inte riktigt vad hon önskar sig, en ny look kanske.. En lik-och-smurf-kombination hade ju varit något :-).

Kommentarer
Postat av: Ludvig

Men Lina, så gör man inte!Fy på dej! :b

2009-10-06 @ 19:08:11
Postat av: Malin =) ps, vi slutar nian imorgon.

Du ser namnet jag har där. Konstigt tänker du? Det gör vi ju inte. Men jag har sånt snabbval på min dator och så stod det där långt ner på listan... ojoj... buhu

2009-10-07 @ 20:08:49
URL: http://wwwmalinmansson.blogg.se/
Postat av: Lina

haha men gud^^ det va ju normala bilder du hittade på mig :P åh jag saknar nian!!

2009-10-08 @ 22:34:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0