snow

En bortblåst blogg

För ett tag sedan läste jag en blogg som gick ut på att klaga, bland annat på överviktiga. Dessa två anonyma tjejer som hade bloggen klagade på att människor alltid ska klaga på dem för att de röker. De tyckte att ingen behövde säga det till dem för de visste att rökningar är farligt, att rökning dödar.

Men samtidigt trodde de att tjocka människor inte är medvetna om sin kropp, att det är farligt att vara överviktig, att man kan dö av det. Tjejerna tyckte också att människor över en viss ålder borde avrättas... De var för jobbiga att ha i samhället.

Ok, detta låter ju väldigt sjukt, i mina öron. Men när jag såg hur de resonerar kring mycket blev jag så trött. Jag kommenterade och sa min åsikt. Sedan kom det fler och fler kommentarer som inte bara var från mig och efter cirka två veckor var bloggen borta. Antingen blev de trötta på oss som kommenterade eller så kunde de helt enkelt inte stå för sina åsikter. Ja, inte vet jag. Men jag undrar faktiskt vilka dessa människor är.

Om man har en blogg som går ut på att trycka ner andra människor och provocera så borde man vilja ha kommentarer tillbaka. Se att någon reagerar på vad man skrivit, få uppmärksamhet! Eller så märkte de att de var förlorare och vi som kommenterade var vinnare, pallade helt enkelt inte trycket.

Kommentarer
Postat av: Hahaha Malin

haha, kissecut, mer ägd kan man inte bli... ;)

2009-10-01 @ 20:56:14
URL: http://wwwmalinmansson.blogg.se/
Postat av: Annie

haha,knappt, det är svårt

2009-10-02 @ 19:55:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0