snow

Lite semester!



Hade du tackat ja till en vecka på en fin ö, mycket sol, mycket bad, 30 grader, blå himmel, god hotellfrukost, fina vita stränder, mysigt hotell och lite bra shopping? Hade du det? Jag hade definitivt tackat ja och det är precis vad jag har gjort! Så jag säger hejdå till höstiga Sverige för en vecka. Resan beställdes igår och imorgon åker jag. Snabba ryck det här :-).

Ok. Jag ljög eller jag skojade, avgör själv.

Då är det fredag. Jag kanske har sagt det några gånger men en vecka går så himla snabbt! Det var ju nyss måndag. Men det gör mig ingenting. Jag gillar skolan och jag gillar helgen!

Jag sitter vid datan och Mamma bakar, i köket. När hon misslyckas med någon kaka ger hon mig den och jag tackar och tar emot. Jag tror de är fler än mig som skulle vilja sitta här i vårt kök just nu och äta knäckkakor. Det är gott, jättegott.

Också är det helg! Fredagsmys låten sitter som en smäck och ikväll är det Idol. Den första fredagsfinalen eller vad det heter. Lite Idol, lite tacos, lite godis eller nej, men det hördes bra ;-).



Nu tänkte jag dra mig ut på en skön promenad eller powerwalk som man också kan kalla det :-). Jag ska smsa Lina och se om hon vill följa med!

Också ska jag ta lite bilder för dessa börjar bli lite oaktuella. Eller de är väldigt oaktuella (roligt ord).. Hoppas på en trevlig kväll, både för mig och dig! 

Massa kramar 


Kommentarer
Postat av: Malin

Haha, jag trodde på det. Jag bara, "ska de åka till cypern nu igen..."

2009-10-10 @ 15:15:29
URL: http://wwwmalinmansson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0