snow

God morgon!

Här var det liv i luckan. Vad roligt med lite kommentarer! TACK!

Söndag idag. Inte min favorit dag men jag känner på mig att den här dagen kommer bli såå bra, hehe. Inställningen gör ju mycket som jag konstaterade häromdagen.

Som jag sa träffade jag Maja igår. Vi firade min och Adams födelsedagar.. Kanske lite i efterskott eftersom jag är närmare 17 än 16 nu men det gör ingenting! Jag och Maja började prata om massa minnen och jag skrattade så jag fick ont i magen.

När vi var mindre var vi på lite olika semestrar tillsammans, Skara sommarland, Legoland och High chaparall så det finns väldigt mycket att minnas och prata om. Även om jag inte har det bästa långminnet.



Sen försökte vi ta ett foto där vi skulle vara gravallvarliga. Det var ju inte det lättaste...

Men vi klarade det! :-)

Cindy var överlycklig att Rögle vann med 3-2 mot Modo!! Även om hennes lycka inte lyser igenom henne just på den här bilden.

Nu är klockan mer än tio och jag hade bestämt mig för att plugga från 10 till kvart i 12. Min dans börjar klockan 12 och idag är det första träningen som vi ska vara med vår nya dansgrupp. Och jag måste verkligen plugga, har prov imorgon på Naturkunskap A om ekologi och jag har inte pluggat en sekund på det så om jag ska ha en chans att bli godkänd måste jag säga hejdå nu.



Innan jag går måste jag bara visa den här klockrena bilden. Maja sitter och smsar (med vem kan man undra..) och jag sitter brevid och försöker få uppmärksamhet! Haha!

Nu, plugga!

Puss och kramar till dig!

Kommentarer
Postat av: Kusinvitamin

Hahahah fy vad roliga bilder;) Vi måste också vara! Jag saknar dig jätte mycket:)!!(L) Men vi ses ju idag,m men ändå!!:D(L) Pussssssss♥

2009-10-11 @ 10:49:23
Postat av: Maja

Haha, jag måste också säga att bilderna blev sjukt snygga ;-) Och minnena, haha det va något extra :-D tack för igår! <3

2009-10-11 @ 12:08:16
URL: http://livetenligtbackis.blogg.se/
Postat av: Malin

du säger att jag bloggar bra. Du skriver ju jätte bra

2009-10-11 @ 20:54:24
URL: http://wwwmalinmansson.blogg.se/
Postat av: Malin

du säger att jag bloggar bra. Du skriver ju jätte bra

2009-10-11 @ 20:54:54
URL: http://wwwmalinmansson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0