snow

Spinning, matteprov, torsdag

Sov morgon, halleluja! Det hade jag idag!

Just nu sitter jag här och har vätskebrist. Jag borde dricka något. Alltså typ vatten då. Idag har jag haft spinning. Jag testade på det i våras och trodde jag skulle döö! Men den här gången var jag inställd på att det skulle vara jobbigt, vilket det också var. Efter passet var jag trött och tung i huvudet. Vad passade då inte bättre än ett härligt matteprov, va?

Jag vet inte riktigt hur det gick. Hade ändå pluggat en del igår men tyckte att frågorna mer handlade om sånt som vi gick igenom i nian. På tal om nian. Nior från olika skolor runt Ängelholm kom till oss idag. Såå skönt det känns att det valet är avklarat. Jag sitter i min nya klass, och trivs. Det hade jag inte vågat tro för ett år sedan.


På tal om nian.. eller åttan kom jag på ;-)

Vi hade Medicinsk grundkurs också idag. Ett arbete om stroke som skulle lämnas in. Efter det gick vi en runda och tränade på medicinska ord.

Just nu är klockan fyra, jag ska alldeles strax dricka lite vatten och sen köra till spelningen. Jag har en sketans svår låt som jag inte riktigt kan en.. Så det får gå som det går :-).

Hoppas allt står rätt till hos dig!

KRAM

Kommentarer
Postat av: Mallan

Gött kött Annie! Min kondis ligger på noll nu igen. pissigt värre. Nior var på rönne idag med. Känns skönt också men jag längtar tillbaka ibland...

2009-10-08 @ 22:16:20
URL: http://wwwmalinmansson.blogg.se/
Postat av: Annie

Om din kondis var jättebra för en vecka sen tror jag inte att den här försämrats särskilt mycket ;-). Var inte orolig Flun!

2009-10-09 @ 12:56:54
URL: http://jagheterannie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0