snow

Med Ebba idag

Ebba har varit här i några timmar. Vi kollade på filmer sen vi var små. Där var en film när hela kusinskaran var samlad hemma hos Mormor och Morfar. Det var julen -98 och vi gjorde en teater som vi visade för hela släkten (eller ja, asså våra föräldrar). Det handlade om en bar där det fanns en tant som spelade gitarr, två som dansade tango, en vakt, ett fyllo och en bartender.



Vi cyklade lite runder och fikade på trappan. Jag kunde glömma allt plugg i några timmar. Men måste ta tag i det nu. Ska kunna alla hjärndelar tills på tisdag.


Ebba ville ge mig en present och det här fick jag :-).

Imorgon är det måndag, kort dag i skolan. Börjar nio och slutar ett. Efter skolan ska nästan hela klassen spela laserdome. Jag hoppas min fot tillåter mig att vara med! Jag har aldrig spelat och tycker att det skulle vara jätteroligt, både att spela och att få lära känna klassen ännu bättre!

Hoppas Du har haft en bra helg!

Kommentarer
Postat av: Kusin vitamin

Jag hoppas att du gillar det du fick av mej!:D Och det var jätte mysigt att få träffa dej idag!:) Vi hade jätte skoj tyckte jag:D Och din cykel var jätte rolig att cykla på!:) Men det var lite liten tyckte jag;) Hahha Men ha det bäst, så ses vi på onsdag!:D Pussssssssss Love U(L)(L)(L)<33

2009-09-20 @ 19:38:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0