snow

Lite vatten och lite sommar

Hejsan!

Den här dagen blev riktigt billig. Två bussbiljetter och en flaska Ramlösa - mango smak (om du undrade alltså). När man känner sig förkyld och hängig ska man inte gå på Väla, har jag lärt mig idag. Sällskapet var perfekt. Det var mig det var fel på ;-). Jag känner mig bara så böööö. Eller hur man ska beskriva denna jobbiga känsla. När man är förkyld är man inte ett dugg sugen på att testa tighta byxor eller skor.

Jag fick lite av den där känslan som jag hade i Stockholm tillbaka, att kläder, smink och skor är överskattat. Jag hade ju sparat till den här Stockholmsresan i flera månader och hade höga förväntingar om att hitta massa! Jag såg ju mig själv tralla runt där på Stockholms gator med fem påsar i varje hand och verkligen känna mig nöjd över mina köp. Men riktigt så blev det inte. Vi gav upp (okej, jag gav upp. Malin shoppade ju som att det inte fanns någon morgondag :-)) också satte vi oss i Kungträdgården istället och det var bara så skönt, strunta i all shopping. Det ska jag göra om!




Oj, sommarn, Stockholm. Det känns verkligen länge sen. Även om det inte var det. Då var det så mycket annat i huvudet. Då lever man i en bubbla. Den sista terminen i nian tyckte jag var lite läskig. Jag visste ingenting om min framtid, vilken skola, vilken klass, vilka klasskompisar, lärare. Det kändes så konstigt. Också sitter jag här nu och har alla svar . Det känns väldigt konstigt, för himla skönt nu när jag tänker efter.  

Nu ska jag ha lördagskväll här. Vad kan det bli? Antikdeckarna eller Bingolotto?! Det är ju inte sommar längre? Varför är det då fortfarande sommartv?!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0