snow

Jag säger bara HELG!

Ok. Idag är det lördag. Jag har längtat efter den här morgonen. Jag vill ta det lugnt, gå runt i mysiga pyjamasbyxor och verkligen få känna mig ledig. Ingen stess till bussen, bara få göra allt i min egen takt. Alla veckor flyger iväg. Jag hinner knappt reagera att det är vardag för det blir så snabbt helg. Men just den här veckan har varit så otroligt seg och det har varit så mycket på schemat.



Hej föresten!

Som jag skrev igår var jag väldigt sugen på att shoppa. Malin skulle upp till Göteborg den här helgen och hade inte tid att åka och stilla mitt sug. Jag pratade med Ebba igår och idag ska vi åka och kolla på massa kläder. Så om några timmar sätter vi oss på bussen. Det ska bli så roligt! :-).

Kvällen igår var jättebra. Jag kände mig förkyldare än förkyldast och tror att jag tog helt rätt beslut att inte följa med till Banhof. M, M, L och L skulle först dit, sen skulle de hem och kolla på två skräckfilmer och sen skulle de sova några timmar, innan de skulle upp igen och kollla på Rögles första hemmamatch. Jag skulle gärna sett den men om jag ska kolla på hockey måste min hals också vilja det. Annars kan jag ju inte sjunga alla ramsor!! Därför får jag vänta ett tag med Rögle. Även om det är så himla roligt!

Jag ska håll i alla mina tummarna tills de vitnar för Rögle måste bara vinna :-). Nu ska jag fortsätta fira helg! Njut av den. Vi hörs ikväll! 

Kommentarer
Postat av: Ludvig

Färjestad vann mot rögle i torsdags (A)

2009-09-26 @ 13:45:21
Postat av: Annie

Tyst Ludde..

2009-09-26 @ 18:28:22
URL: http://jagheterannie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0