snow

En snygg, blek, iskall vampyr



Jag tror att en förkylning gömmer sig i min kropp. Den har inte kommit fram än men jag känner att den finns där. Känner mig lite nere, lite slö och lite ont i halsen. Dansen börjar om en halvtimme och jag är osäker om jag ska gå.

Det blev en liten filmkväll här igår. Med kebabpizza, Twilight, Malin och Lina. Det var gott, filmen var jättebra och Edward var bara såå snygg :-). Jag ska ta och ragga upp en riktig vampyr!

-------------------------------------------------------------------------------------------

Smsade nyss min tränare och sa att jag inte kommer idag. Det är lika bra att vila upp sig när man känner sig lite halv. En sak, som förvånare mig lite, är att jag gillar september! Det är ju jättemysigt med den här lite svala luften, alla dessa fina färger men ändå lyser solen så strakt och fint!

Oktober är också ganska fin, då är det verkligen höst, men ändå ganska fint väder (i alla fall förra året). Värst är det innan jul, i november. När alla löv är nere, det regnar mycket och julstämningen har inte kommit än. Sen är det mysigt kring jul. Hela december är en mysig månad. Lucia, snö, massa ljus och alla fina juldagar! Sen är januari och februari baaajs. Då känns allt så långt borta. Sånna "mellanmånader" då inget speciellt händer. Sen börjar våren komma i slutet på mars och i april.

Maj är nog den bästa månaden. Den är så himla härlig, med blommande körsbärsträd, allt har vaknat till liv, sommarn står framför dörren och vipps är hela maj slut och då har sommarn kommit! Juni, juli och augusti, så varmt och skönt. Sen är cirklen sluten!

Det där var ju inte riktigt meningen, men nu vet du i alla fall vad jag tycker om alla månader :-). Väldigt viktigt att veta, måste jag säga :-).


Kommentarer
Postat av: Kusin vitamin

Kul att du ta upp alla månaderna:D Du i December vem fyller år då??:D Är det inte jag då??:D Du glömde.. Men det gör inget!:D Pusssss ( skulle bara säga att jag fyllde år, så du inte glömmer;)) Pusss igen!:)♥

2009-09-15 @ 18:16:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0