snow

Guldigt badrum

Denna dagen såg helt fullsmäckad ut imorse. Skola till tjugo över tre, hem, ute och gå med Cindy, dansa 16.30 till 18.00, hem, äta, plugga, kolla tv en stund och sen pang i säng.

Jag gick upp och kom iväg lite försent till bussen och kände att det bara blev massa stress. Så jag tog moppen istället och fy satan vad kallt det var! Jag höll på att frysa till is efter halva vägen. Ändå klädd i jeans och tre tröjor plus jacka, sjal och vantar! Men jag överlevde!

När jag kom hem sa Papap att han går ut Cindy idag och jag kände mig för förkyld för att dansa. Så helt plötsligt hade jag ingenting att göra förutom att plugga glosor och läsa om hjärnan. Såå skönt :-). Därför följde jag med Mamma och Pappa till en kakelaffär och kollade ... kakel, givetvis. Vi ska renovera badrummen och jag var lite smakråd! Så om några månader har vi kanske ett guldigt och ett zebrarandigt badrum. Allt tack vare mig :-).  



Bilder lånade från Google.se

Nu har jag precis kommit hem. Ska plugga och hosta vidare.. Hoppas allt är bra med dig!

(Ps: kom igen och kommentera lite mer!!)

Kommentarer
Postat av: Johanna

Snyggt! ;)

2009-09-29 @ 19:05:02
Postat av: Malllllaaaaan

Har du lite uppmärkasamhetsbehov Annie? ;)Ska vi börja med vår deal igen? Du kommenterar på min och jag på din? Snyggt förresten. Och jag saknar dig. Väldigt mycket. Så att det gör ont i magen...

2009-09-29 @ 19:53:56
URL: http://wwwmalinmansson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0