snow

Inget bi längre

Heeejsan!

Igår var det ett riktigt litet bi som skrev på bloggen. Jag var så in i helve**s irriterat, på allt och alla. Och idag kan jag inte riktigt hitta anledningen till varför jag var sååå arg. Men igår kändes det som att det inte fanns ett endaste litet ljus i den mörka tunneln. Och idag sitter jag här och har hittat ut :-). 

Det blev ingen laserdome med klassen igår. Så när jag kom hem visste jag inte vad jag skulle göra. Smsade lite med Malin och tänkte köra hem till henne. Men det blev lite knappt om tid så jag kände att det inte var lönt. Men istället åkte jag med Maja till Friskis och gick på ett kickboxningspass. Och där kunde jag slå ut all ilska som fanns i min kropp :-).

Men det är väl så ibland. Alla har sina dåliga dagar (detta tycker Lina att jag alltid skriver ;-), men jag tror hon tåler höra det ännu en gång?). Ikväll (eller ok, om en timme) ska jag sätta mig på bussen och åka till skolan, igen. Vi ska ha föräldrarmöte och klassen ska presentera sig och berätta om olika kurser vi läser. 

Jag ska prata om Näringslära och har bara övat en enda gång!! Så du kan väl hålla tummarna för mig att jag inte gör bort mig :-). Känns som det finns en risk att det kommer hända. 

KRAMAR

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0